Zandstranden Ardeche
Ardeche vakantietips voor een topvakantie in Frankrijk!


zandstranden ardeche - handig overzicht

 Zandstranden Ardeche: zicht op het zandstrand van Balazuc

 

Zandstranden in de Ardeche bieden volop vakantieplezier. De zandstranden in de Ardeche liggen langs alle rivieren in de Ardeche. Soms direct bij een dorpje, maar vaak liggen de strandjes verscholen in de prachtige natuur van de Ardeche. Toeristen bezoeken graag de zandstranden van de Ardeche. Vaak komen ze niet verder dan de zandstranden bij een camping. Zonde! Wat de Ardeche heeft zoveel moois te bieden. Combineer een bezoek aan een zandstrand eens met een uitstapje naar een leuk dorpje of een grot. 's Morgens cultuur opdoen, 's middags verkoeling zoeken op een zandstrand. Om het u gemakkelijk te maken vindt u hier een drietal zandstranden in de Ardeche.

Overzicht Zandstranden Ardeche

Zandstrand bij Balazuc

Heerlijk zandstrand aan het begin van het dorp (zie foto boven). Ook geschikt voor kinderen. De Ardeche is diep genoeg om lekker te kunnen zwemmen. Parkeren vlakbij. 
Zandstrand bij Labeaume

Prachtig gelegen zandstrand (soms met wat kiezels) aan de rivier de La Beaume. Kinderen kunnen hier vrijuit spelen en zwemmen. Parkeren kan (betaald) op loopafstand.
Zandstrand bij Pradons

Het zandstrand van Pradons is één van de mooiste zandstranden van de Ardeche. Aan de voet van de Cirque Du Gens ligt het recreatiestrand van Isla cool Douce met o.a een restaurant, toiletten en zelfs een zwembad


Labeaume biedt volop zwemplezier. Zoek een plekje op de rotsen of heerlijk op het zandstrand ( zichtbaar op de achtergrond)