Labeaume Ardeche - Vakantie Frankrijk
Ardeche vakantietips voor een topvakantie in Frankrijk!


Labeaume Ardeche
Labeaume in de Ardeche is schitterend.

Labeaume in de Ardeche mag je niet missen tijdens de vakantie in de Ardeche. Labeaume is werkelijk een prachtig dorp gelegen aan de rivier Labeaume. In de rivier kan men heerlijk zwemmen, vissen en van rotsen afspringen. In Labeaume is een zandstrand maar bezoekers kunnen ook een plekje uitzoeken op één van de talrijke rotsen. Vergeet Labeaume zelf ook niet bezoeken. Labeaume is een stokoud kunstenaars dorpje vol met mooie steile steegjes en intieme pleintjes. Wandel ook eens over de brug en geniet van het prachtige uitzicht. Bent u eenmaal de brug over dan kunt u een mooie (aangegeven) wandeling volgen. Terug in het dorp Labeaume kunt u - aan de rivier - uitrusten op een klein terras en genieten van een verkoelend drankje of een lokaal gerecht.

 

Labeaume ligt zo'n 4 kilometer ten westen van Ruoms en wordt in de zomer druk bezocht door toeristen. Voor een parkeerplaats rijdt u helemaal door tot de oever van de rivier, hier vindt u een redelijk ruime (betaalde) parkeerplaats. vervolgens is het slechts 75 meter lopen tot het zandstrand en het Labeaume zelf.

Op vakantie naar Labeaume?

Lekker ontspannen vanuit uw vakantiehuis (echt een dit vakantiehuis, zoveel vakantiehuizen telt Labeaume niet!) of prachtig gelegen campings de omgeving van Labeaume verkennen? Heerlijk met de kinderen het zandstrand van Labeaume bezoeken en lekker zwemmen, vissen en dammen bouwen? Of juist de indrukwekkende Gorges de Ardeche per kano verkennen? Vakantie in de omgeving van Labeaume biedt veel mogelijkheden voor jong en oud. Interesse? Zie hier het overzicht met de leukste campings in de regio Labeaume


Labeaume vakantie in de Ardeche! width=
Labeaume biedt volop vakantieplezier voor kinderen!