Ardeche - Bois de Paļolive - Informatie
Ardeche vakantietips voor een topvakantie in Frankrijk!bois de paļolive ardeche        bois de paļolive gorges du chassezac

Plattegrond wandelingen Bois de Paļolive in de Ardeche                Uitzicht op Gorges du Chassezac vanuit Bois de Paļolive      

 

Bois de Paļolive in de Ardeche is een mooie gelegenheid om per voet van de prachtige natuur van de Ardeche te genieten. Vanaf drie parkeerplaatsen starten er een drietal wandelingen, waarvan de rechts uitgezette wandeling door het Bois de Paļolive het meest spectaculair is (prachtig pad, hoog boven de Ardeche rivier Chassezac). Bois de Paļolive in de Ardeche is een bos met veel steeneiken, soms is het een echt doolhof met natuurlijke beeldhouwwerken. De rotsblokken in het Bois de Paļolive lijken soms door een reuzenhand uitgestrooid, door de erosie hebben zij allerlei bizarre vormen hebben gekregen. Ook de weg op zich is al prachtig, pas wel op voor tegenliggers.

Ontdek de Ardeche!

De Ardeche in Frankrijk is prachtig. Imposante natuur wordt afgewisseld met bruisende dorpjes als Ruoms en Vallon Pont d'Arc. Kanovaren op de Ardeche, relaxen op een zandstrandje in LaBeaume of juist actief een wandeling maken of één van de vele grotten bezichtigingen. De Ardeche heeft het allemaal voor u in petto. De Ardeche is goed in één dag vanuit Nederland te bereiken en het klimaat.... ja, dat staat garant voor een heerlijke buiten vakantie.

U ziet het! De Ardeche biedt vakantieplezier voor jong en oud! Heeft u vakantieplannen voor een vakantie in de Ardeche? Een fijn vakantiehuis huren in de omgeving van Vallon Pont d'Arc? Of heerlijk genieten van een topcamping direct gelegen aan één van de kraakheldere riviertjes? Bekijk dan de volgende pagina's over campings en vakantiehuizen in de Ardeche:

Klik hier voor meer informatie een overzicht over campings in de Ardeche

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van vakantiehuizen in de Ardeche

 
Kano varen op de Chassezac. Foto genomen vanaf de 'rechter'wandeling in het Bois de Paļolive.